Website design en hulp

Webdesign wordt vaak te letterlijk genomen. Een website moet ogen als een state of the art concept weggelopen van de fashion-week. Waarbij de bezoeker en de boodschap die je wilt vertellen ondergesneeuwd raakt.

Daarnaast is een website die speciaal voor jouw ontworpen is zeer kostbaar. Zoek je een duidelijke, betaalbare website dan ben je bij mij aan het goed adres

Ben je op zoek naar hulp met een bestaande website kun je ook bij mij terecht. Vragen staat vrij en er gaat hier niet meteen een factuur de deur uit als je eens een half uur hulp nodig hebt. De meeste kennis zit hier in wordpress en joomla, maar ook met andere producten kan ik uit de voeten.

Woon je in de regio Deventer dan zit ik graag even met je aan tafel om de opties door te nemen. Datzelfde geldt ook als je verder weg zit, ik kom graag langs als dat praktisch haalbaar is.

Is het ontwerp van je site van minder belang en wil je gewoon een betaalbare aanwezigheid op het internet. Een site die uiteraard voldoet aan de moderne eisen op gebied van mobile zichtbaarheid en vindbaarheid in google? Dan kan ik zeker verder helpen!

Open chat
Stel je vraag via WhatsApp.