Geld verdienen met je website.

Je hebt een leuke site, je trekt een leuk aantal bezoekers en langzaam maar zeker wordt de handelsgeest in je wakker. Is hier ook een slaatje uit te slaan? Zekers lees verder Programma’s Google Adsense Het makkelijkste, want onderhoudsvrije, advertentie programma is Google Adsense. Google Adsense baseert de advertenties op de inhoud van de pagina … Meer lezen Geld verdienen met je website.

Leven van Affiliate marketing en Advertenties

De Affiliatemarketing markt in Nederland is vele miljoenen groot, als je dat naar je toe weet te trekken kun je er dus flink aan verdienen. Om te verdienen moet je echter wel leads of sales generen, daarvoor moeten mensen op jouw affiliate links klikken en daarvoor moeten ze wel bij jouw site geweest zijn. Site is hier een ruim begrip, je kunt ook affiliate marketing bedrijven zonder eigen site bijvoorbeeld via adwords of marktplaats advertenties. Het krijgen van bezoekers ( klikkers) is dus de kunst, tenzij je hier iets briljants weet te verzinnen zul je hier tijd of geld in moeten steken.

Hoe maak ik een zoekmachine

De vraag hoe maak ik een zoekmachine passeerde een aantal keren en emails en trefwoorden die gebruikt werden op weg naar deze site. Mijn aanname is dat deze vraag niet beoogd een zoekmachine te maken, maar om een zoekfunctie toe te voegen aan een website. Een zoekmachine is een programma, ook wel robot genoemd, dat systematisch het internet afzoekt, gegevens … Meer lezen Hoe maak ik een zoekmachine

Open chat
Stel je vraag via WhatsApp.